Зима в Україні буде теплою

Поділитися
Гідрометеорологічний центр очікує цієї зими переважно підвищену температуру повітря з різкими нетривалими похолоданнями, з дощами та снігом.
Гідрометеорологічний центр очікує цієї зими переважно підвищену температуру повітря з різкими нетривалими похолоданнями, з дощами та снігом.Зима на території України вже починається із надзвичайно мінливих атмосферних явищ. У гідрометцентрі сказали, що слід очікувати дуже мінливої зими з переважно підвищеним температурним режимом у порівнянні з нормою. Але абсолютно не варто виключати досить різкі похолодання. Нехай вони і будуть нетривалого характеру, але все одно можуть бути відчутними. Такий прогноз зроблено на підставі тенденцій, що спостерігаються протягом останнього десятиліття, проте досить точних прогнозів щодо зміни стану атмосфери не існує. При такому характері зими потрібно бути готовим до будь-яких її проявів - і до дощової погоди взимку, і до випадання снігу, і до сильних морозів, тому потрібно мати одяг на будь-який випадок. Погода, яка спостерігається вже протягом декількох років, є наслідком кліматичних змін, що відбуваються в цілому на Землі. Такі різкі зміни атмосферних процесів, а також збільшення кількості небезпечних природних явищ спостерігаються через розбалансованість кліматичної системи.

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі