У Львові представники ВО "Свобода" забарикадували голову ТВК

Поділитися
Активісти ВО «Свобода» разом з керівниками та кандидатами у депутати до Львівської міської ради від ВО «Свобода» сьогодні увірвалися до кабінету ТВК Львова у Львівській міській раді і забарикадувалися там.

Активісти ВО «Свобода» разом з керівниками та кандидатами у депутати до Львівської міської ради від ВО «Свобода» сьогодні увірвалися до кабінету ТВК Львова у Львівській міській раді і забарикадувалися там.

Двері зачинено зсередини. У кімнаті перебуває голова ТВК. У коридорі двері охороняють активісти ВО «Свобода». Довкола зібралося близько 50 міліціонерів. Активісти ВО «Свобода» галасують і не підпускають міліцію.

Нагадаємо, що ВО «Свобода» розпочала безстрокову акцію протесту у зв’язку з незгодою з рішенням ТВК Львова щодо складу виборчо-дільничних комісій.

За інформацією ЗМІ, міська виборча комісія Львова не включила до складу дільничних комісій представників більшості опозиційних партій та представників міського голови Львова Андрія Садового. Відтак, чинний мер Львова подав скаргу до Центральної виборчої комісії на дії ТВК у Львові.

«З понад двохсот моїх представників в складі дільничних комісій залишилось лише 15 осіб. Це абсолютне беззаконня», — заявив Андрій Садовий. За його словами, до складу виборчих комісій не включили також більшість представників партій ВО «Свобода», Фронту змін та Республіканської Християнської партії.

Нагадаємо, за інформацією джерел «Дзеркала тижня» у ЦВК, у складі територіальних виборчих комісій, сформованих для проведення місцевих виборів 31 жовтня, спостерігається непропорційно велика кількість представників партій, що увійшли до правлячої парламентської коаліції.

У цілому по країні у тервиборчкомах коаліційні партії представляють 6 895 осіб (у тому числі 2079 — Партію регіонів), опозицію — 2 909 представників (у тому числі 1 380 — БЮТ).

За матеріалами Zaxid.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі