Азаров пообіцяв українцям до Євро-2012 нові потяги

Поділитися
Прем'єр-міністр України Микола Азаров сьогодні після відкриття залізничного сполучення по Дарницькому залізнично-автомобільному мостовому переходу заявив, що в Україні до ЄВРО-2012 будуть нові потяги.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров сьогодні після відкриття залізничного сполучення по Дарницькому залізнично-автомобільному мостовому переходу заявив, що в Україні до ЄВРО-2012 будуть нові потяги.«Буде все: буде вам і білка, буде і свисток. Тому будуть і рухомі склади, і вагони, але головне - провести модернізацію, оновлення виробництва, адже Україна може абсолютно все випускати сама: і рухомий склад, і сучасні вагони», - сказав глава уряду. «Нам потрібно, щоб Євро-2012 був для нас стимулом для модернізації нашого власного виробництва, а не приводом, щоб щось закуповувати за кордоном і піднімати іноземне виробництво. В основному ми будемо займатися модернізацією нашого вітчизняного виробництва», - підсумував Микола Азаров. Нагадаємо, раніше Наглядова рада УЄФА ухвалила рішення затвердити право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року в усіх чотирьох українських містах - Києві, Донецьку, Львові та Харкові. Наступний тест на готовність очікує ці міста у вересні 2010 року: тоді Україна повинна остаточно «вписатися» у графіки реалізації всіх проектів.

За матеріалами ІМК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі