В Україні за добу загашено 167 пожеж

Поділитися
Вчора в Україні зафіксовано 167 пожеж. Всі вони оперативно погашені. Про це повідомив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв сьогодні, 10 серпня у ході селекторної наради в Кабміні.
Вчора в Україні зафіксовано 167 пожеж. Всі вони оперативно погашені. Про це повідомив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв сьогодні, 10 серпня у ході селекторної наради в Кабміні. Зокрема, Клюєв підкреслив: "Вчора за добу у нас було по Україні 167 пожеж. Штаб оперативно відреагував, всі вони погашені й локалізовані буквально за кілька хвилин або кілька годин". Клюєв уточнив, що така оперативна ліквідація та локалізація пожеж стала можливою завдяки оперативній інформації Національного космічного агентства про задимлення і пожежах по всій території України. Нагадаємо, 5 серпня перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв доручив центральним і регіональним органам влади посилити протипожежні заходи в країні. Відповідну урядову телеграму він надіслав керівникам МНС, МВС, Міноборони, Мінприроди, Мінагрополітики, Мінохорони здоров'я, Мінтрансзв'язку, Держкомтелерадіо, Держкомлісгоспу, Держприкордонслужби, Держдепартаменту з питань виконання покарань, Генеральної прокуратури, Ради міністрів АР Криму, облдержадміністрацій, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій з посилення. У зв'язку з високою пожежною небезпекою, зумовленою спекотною погодою, і з метою запобігання виникненню пожеж та оперативного реагування на них Клюєв зажадав забезпечити цілодобовий контроль з охорони і захисту лісів, активізацію роботи щодо попередження та негайної ліквідації лісових і торф'яних пожеж. Нагадаємо, що сьогодні робоча група генералів і офіцерів на чолі з начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-лейтенантом Григорієм Педченком розпочне перевірку пожежної безпеки баз, арсеналів і складів Збройних Сил України.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі