Через спеку перенесені декілька матчів Чемпіонату України

Поділитися
Через сильну спеку, яка встановилася останніми днями в Україні, перенесено початок декількох матчів Чемпіонату України з футболу. Про це у вівторок, 20 липня, повідомила прес-служба Прем'єр-ліги.
Через сильну спеку, яка встановилася останніми днями в Україні, перенесено початок декількох матчів Чемпіонату України з футболу. Про це у вівторок, 20 липня, повідомила прес-служба Прем'єр-ліги. Таке рішення прийняла дирекція ПЛ після вивчення даних національного гідрометцентру. Загалом було перенесено початок чотирьох поєдинків. Так старт матчу третього туру між київською «Оболонню» і полтавською «Ворсклою» перенесено з 16:00 на 19:00. Поєдинок, як і планувалося, відбудеться 25 липня. У рамках четвертого туру матч київського «Арсеналу» та донецького «Шахтаря» 30 липня відбудеться не о 17:00, а о 18:00. ПФК «Севастополь» та столичне «Динамо» 31 липня почнуть гру о 18:00. А 1 серпня стартовий свисток у матчі між луганською «Зорею» та львівськими «Карпатами» буде дано о 17:30. Інші матчі третього і четвертого туру розпочнуться у встановлений раніше час. Нагадаємо, останніми днями в Україні встановилася сильна спека. Зокрема, у Києві було побито декілька температурних рекордів. Як заявив 19 липня голова гідрометцентру Микола Кульбіда, спекотна погода протримається в Україні ще два тижні.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі