Ігор Суркіс заперечує можливість продажу київського «Динамо»

Поділитися
Кожен олігарх, який поважає себе, повинен мати футбольний клуб. Гра мільйонів — одна з найулюбленіших забав мільярдерів.

Кожен олігарх, який поважає себе, повинен мати футбольний клуб. Гра мільйонів - одна з найулюбленіших забав мільярдерів. Опинитися в одному «ордені» з Ахметовим, Коломойським, Ярос­лавським, Тарутою, Фірташем і Жеваго, потрапити в одне співтовариство із Сильвіо Берлусконі, Романом Абрамовичем, Лакшмі Мітталом, Амансіо Ортегою, Оле­гом Дерипаскою, Франсуа Піно, Алі­шером Усмановим і шейхом Мансуром бін Зайєд аль­Нахьяном, - що може бути спокусливішим для марнославних вітчизняних багатіїв, таких ласих на сумнозвісну «статусність»?

Як запевнило DT.UA джерело, близьке до професійної футбольної ліги, черговим кандидатом на членство в закритому клубі спортивних латифундистів став відомий Юрій Іванющенко. Один з найвпливовіших (і разом з тим найбільш непублічних) представників нової влади, з усього видно, останнім часом домігся значних успіхів на підприємницькій ниві. З іменем депутата ВР від Партії регіонів пов’язують цілу низку гучних угод у різних сферах. Обсяг прибутків (отриманих і майбутніх) уже дає змогу славному синові не менш славного Єнакієвого задуматися про можливість мільйонних витрат на дороге задоволення. Причому (за твердженням нашого інформатора) особистий друг Віктора Януковича замахнувся на один з флагманів - столичне «Динамо». Орієнтовна «ціна питання» (названа тим самим джерелом) вражає уяву - півмільярда доларів США.

Те, що братам Суркісам дедалі важче витримувати «футбольну гонку озброєнь» із власником СКМ - очевидно. Доходи й активи власників двох провідних клубів країни непорівнянні. А витрати досить значні. Проте президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс категорично заперечує, що біло­блакитні можуть поміняти хазяїна.

- «Динамо» не купується і не продається, - заявив Ігор Михайлович в інтерв’ю DT.UA, - ні названій вами людині, ні будь­кому іншому. Переговори не велися і не ведуться, ні про продаж пакета акцій, ні, тим більше, про долю клубу. В «Динамо» вкладено стільки душі, сил, коштів, що для мене це більше, ніж команда. Це - частина мого життя. Так, є об’єктивні фінансові проблеми, але, попри все, бюджет клубу не зменшується, зарплата не затримується, здійснюються масштабні трансферні угоди. Тож розмови про можливий продаж - чутки, не більше. Не перші, але, сподіваюся, останні.

Спроби отримати коментар Юрія Іванющенка успіхом не увінчалися.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі