Джерело «ДТ»: У тервиборчкомах країни у представників влади більш аніж дворазова більшість

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
За відомостями джерел «Дзеркала тижня» у ЦВК, у складі територіальних виборчих комісій, сформованих для проведення місцевих виборів 31 жовтня, спостерігається непропорційно велика кількість представників партій, що увійшли до правлячої парламентської коаліції.
За відомостями джерел «Дзеркала тижня» у ЦВК, у складі територіальних виборчих комісій, сформованих для проведення місцевих виборів 31 жовтня, спостерігається непропорційно велика кількість представників партій, що увійшли до правлячої парламентської коаліції.У цілому по країні у тервиборчкомах коаліційні партії представляють 6 895 осіб (у тому числі 2079 - Партію регіонів), опозицію - 2 909 представників (у тому числі 1 380 - БЮТ). Певна диспропорція спостерігається і в кількості займаних керівних посад. Наприклад, із 37 територіальних комісій Київської області, у 24 головують представники Партії регіонів, у шести - представники Блоку Литвина, ще одну комісію очолюють представники КПУ і Блоку Юлії Тимошенко. Нагадаємо, про те, що законодавство з місцевих виборів в Україні не відповідає міжнародним стандартам, 13 жовтня, заявила керівник місії спостерігачів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Гудрун Мослер-Тернстрем. 11 вересня стартувала виборча кампанія з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, які відбудуться 31 жовтня. Детальніше читайте у статті Інни Ведерникової «Вибори-2010. Замкнути вертикаль» у свіжому номері «ДТ».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі