Як і очікувалося...

Поділитися
Депутати Львівської міськради прийняли звернення до Верховної Ради України, СБУ та Генпрокуратур...

Депутати Львівської міськради прийняли звернення до Верховної Ради України, СБУ та Генпрокуратури з вимогою дати правову оцінку діям президента України Віктора Януковича щодо підписаних із президентом Росії Дмитром Медведєвим договорів про продовження перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

Також депутати у зверненні вимагають ініціювати процедуру імпічменту президента України відповідно до статті 111 Конституції України.

За таке звернення у п’ятницю проголосували 79 депутатів Львівської міськради з 82 присутніх у залі.

Депутати звернулися до парламенту з вимогою яким-завгодно способом не допустити ратифікації договору про продовження перебування ЧФ РФ на території України, оскільки «йдеться не про чиїсь вигоди, а про те, бути чи не бути Україні».

«Якщо парламент не може зупинити наступ на нашу державність, то немає сенсу в існуванні такої Верховної Ради, вона повинна саморозпуститися», — зазначається у зверненні.

До заклику Львівської міськради розпочати процедуру імпічменту президента України приєдналися депутати Львівської облради. Відповідне рішення було прийняте у п’ятницю на позачерговому засіданні Львівської обласної ради. За нього проголосували 84 депутати зі 120.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі