Зюганов заявив про наближення війни до кордонів Росії

23 лютого 14:02

Ситуація в світі ускладнюється. Імперіалісти оточують Росію в прагненні перетворити її в сировинну колонію.

 

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов на 15-му з'їзді партії розкритикував обороноздатність Росії на тлі зростаючих загроз біля російських кордонів.

"Ситуація в світі ускладнюється. Війна все ближче підходить до кордонів нашої країни. Угрупування НАТО на європейському театрі військових дій у 12 разів перевищує чисельність російської армії, адже був паритет", - заявив Зюганов.

Лідер КПРФ вважає, що політика, що проводиться зараз у Росії, може призвести до негативних наслідків, у зв'язку з цим у партії розроблено програму з виходу з кризи.

"Політика керівних кіл закріплює за нашою країною статус сировинної колонії, ринку збуту і дешевої робочої сили для транснаціональних корпорацій. Відтворення оновленої соціалістичної держави і радянського народу в його історичних межах можливе. Цей процес об'єктивно необхідний", - заявив лідер російських комуністів.

"Імперіалісти зосереджують економічну і політичну владу в руках найбільших фінансових груп. Зростає потужність великих монополій та їх вплив на МВФ, Світовий банк, СОТ, НАТО. Імперіалізм активізує політику нової колонізації світу", - заявив Зюганов. !zn

Читайте також:

Зюганов запевнив, що не називав вбитого посла США "останньою собакою" - його слова перекрутили

Зюганов прирівняв Леніна в мавзолеї до мощей святих у Києво-Печерській Лаврі

Зюганов у Криму знову виступає за возз'єднання України, Росії і Білорусі