Жириновський оголосив, що метеорит, який впав на Уралі, є таємною американською зброєю

15 лютого 10:18

Це не метеори падають, це американці тестують нову зброю. У космосі нічого не впаде, це все роблять ті, хто хоче війни, провокатори, упевнений Жириновський.

 

Одіозний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський вважає, що ніякого падіння уламків метеорита на Уралі не було, а насправді це американці тестували зброю.

"Це не метеори падають, це випробовується нова зброя американцями. Керрі (держсекретар США Джон Керрі) хотів попередити в понеділок, шукав Лаврова (міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров), Лавров у поїздці. Хотів попередити, що буде така провокація і вона може торкнутися і Росії", - сказав журналістам Жириновський, відомий епатажними висловами.

Він зазначив, що космос - це всесвіт і там свої закони. "Там нічого ніколи не впаде. Падають - це люди роблять. Люди - хочуть війни, провокатори", - сказав лідер ЛДПР.

Вранці у п'ятницю, 15 лютого, на Уралі було зафіксовано падіння уламків метеорита. В результаті, за даними МВС, у Челябінській області постраждали близько 150 осіб.

Напередодні Держдеп заявив, що держсекретар США Джон Керрі вже третій день не може зв'язатися з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, який зараз перебуває з поїздкою в Африці. У Держдепі уточнили, що Керрі хоче обговорити з російським колегою ситуацію навколо КНДР, а також у Сирії. У МЗС РФ кажуть, що отримали 12 лютого з Вашингтона прохання про організацію термінової телефонної розмови, але розмовляти в той момент було неможливо унаслідок напруженого графіка Лаврова, про це було сказано американській стороні. При цьому нових звернень на цей рахунок з державного департаменту ні 13 лютого, ні в четвер не надходило. !zn

Читайте також:

У Києві Жириновського закидали квашеною капустою

Над Уралом вибухнув метеорит: в будинках вибито скло, понад 100 постраждалих

МЗС оголосив Жириновського перешкодою українсько-російській дружбі