За фактом смерті Паніна відкрили кримінальну справу: виявлено синці і черепно-мозкову травму

10 березня 11:55

Призначено судові експертизи, які зможуть дати остаточні відповіді і дозволять встановити справжні причини смерті Андрія Паніна.

 

Головне слідче управління Слідчого комітету Росії по Москві порушило кримінальну справу за фактом смерті актора Андрія Паніна.

Справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 111 КК РФ (умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело з необережності до смерті потерпілого).

Рішення про порушення кримінальної справи було ухвалене в зв'язку з тим, що на голові Андрія Паніна було виявлено кілька синців і черепно-мозкову травму.

"Незважаючи на те, що за картиною події слідчі не вбачають кримінальний характер смерті актора, про що говорить і закрита зсередини двері квартира і відсутність у ній слідів сторонніх осіб, а також попередній висновок експертів про те, що травма, отримана в результаті падіння з висоти власного росту, для встановлення всіх обставин слідству в рамках порушеної кримінальної справи необхідно провести комплекс заходів. Зокрема, призначено і проводяться судові експертизи, які зможуть дати остаточні відповіді і дозволять встановити справжні причини смерті Андрія Паніна", - говориться в повідомленні СКР.

Нагадаємо, артиста знайшли мертвим 7 березня у власній квартирі в Москві. Йому було 50 років. Раніше повідомлялося, що актор міг померти від втрати крові, отримавши черепно-мозкову травму, впавши з висоти власного росту.

До цього протягом чотирьох днів з ним не могли зв'язатися близькі, після чого в четвер знайомий артиста приїхав до нього додому і виявив Паніна в квартирі з травмою голови.

Андрій Панін народився в 1962 році, знявся у відомих російських фільмах - "Мама, не горюй", "Мама", серіали "Каменська", "Бригада", "Бій з тінню", "Стомлені сонцем-2" тощо. Грав переважно "поаних" героїв. !zn

Читайте також:

Загинув артист Андрій Панін

Автор хітів "Конвалії" і "Величезне небо" Оскар Фельцман помер на 92-му році життя

Померла знаменита оперна співачка Галина Вишневська