Єлизавета II повернеться до виконання обов'язків Королеви Великобританії

09 березня 11:56

Глава британської монархії, яка була "на лікарняному", почуває себе краще і має намір вже на початку тижня приступити до своїх безпосередніх обов'язків, взявши участь у запланованому заході.

 

Глава британської монархії, 86-літня Єлизавета II має намір у понеділок, 11 березня, знову приступити до виконання обов'язків монаршої особи, повідомляють британські ЗМІ.

Тимчасова відсутність королеви була викликана, як повідомлялося офіційно, підозрою на гастроентерит (запальне захворювання шлунку і тонкого кишечника).

Як було оголошено раніше, після госпіталізації і виписки з лікарні Єлизавета II "почуває себе краще" і має намір вже на початку наступного тижня приступити до своїх обов'язків, зокрема, взяти участь у заходах, присвячених Дню Співдружності.

- Королеву Єлизавету II виписали з лікарні

Нагадаємо, що через нездужання Королеви було скасовано і перенесено всі заплановані на минулий тиждень заходи з її участю, включаючи поїздку до Італії, яка повинна була відбутися 6-7 березня.

Як відомо, 86-літня Єлизавета II, яка торік відзначила 60 років з дня сходження на британський престол, відома своїм міцним здоров'ям. Останній раз королева лежала в лікарні в 2003 році, коли їй робили операцію на коліні. !zn

Читайте також:

Британську королеву Єлизавету II визнали "Людиною року" за версією The Times

Єлизавета II очолила рейтинг найбагатших монархів, замкнув - імам без держави

На честь Єлизавети II назвали частину Антарктиди

Єлизавета II купила чотири своїх портрети роботи Енді Уорхола