Всю поліцію Бостона кинуто на пошук терориста-втікача - він носить на собі бомбу

19 квiтня 12:34

Один з підозрюваних у Бостонському теракті помер, це підтвердили офіційні особи. Поліція проводить операцію із затримання "підозрюваного №2". Її транслюють у прямому ефірі.

 

Всі сили поліції Бостона і ФБР кинуто на пошуки другого підозрюваного у скоєнні теракту на Бостонському марафоні, якому після перестрілки в районі Уотертаун вдалося сховатися.

За попередніми даними, він носить на животі бомбу. Правоохоронці закликали місцевих жителів залишатися вдома - злочинець вкрай небезпечний. "Ми вважаємо, що це терорист. Ми вважаємо, що це чоловік, який прийшов сюди, щоб убивати", - заявив комісар бостонської поліції Едвард Дейвіс.

За інформацією ЗМІ, поліцейських попередили про те, що другий підозрюваний може мати при собі вибуховий пристрій, що прив'язаний до його живота. Неофіційно повідомляється, що такий самий пристрій був у "підозрюваного №1", який помер після затримання.

Смерть терориста вже підтверджена офіційно. Як повідомив офіс прокурора округу Мідлсекс у штаті Массачусетс, він отримав смертельне поранення в перестрілці з поліцією і помер в лікарні.

Зараз розшукується підозрюваний, який на поширених раніше знімках з місця злочину був в білій кепці. Поліція Бостона опублікувала його нову фотографію.

Правоохоронці вийшли на слід підозрюваних після того, як вони застрелили поліцейського, який був прикомандирований до Массачусетського технологічного інституту.

Після цього злочинці викрали позашляховик Mercedes і спробували сховатися у кварталі Уотертаун.

Поліцейські відстежили їхнє пересування і організували погоню. В Уотретауні зав'язався запеклий бій. Терористи відстрілювалися від поліції і використовували проти офіцерів вибухові речовини. Один зі співробітників правопорядку отримав поранення. Коли один з підозрюваних впав, другий зник на чорному Mercedes.

Спецоперацію з його пошуків у США транслюють онлайн. !zn

Читайте також:

На місці перестрілки в Бостоні знайшли вибухівку і скороварки

Обама пообіцяв знайти і судити організаторів теракту в Бостоні