У Facebook з'явився рух з обміну учасниць Pussy Riot на Депардьє

07 сiчня 13:49

Депардьє подарували будинок і квартиру у Мордовії. У Facebook з'явився рух, що вимагає від президента Путіна видачі учасниць групи Pussy Riot взамін на Депардьє і Бардо. Саме у Мордовії, відомій своїми таборами, відбуває ув'язнення одна з учасниць панк-групи Pussy Riot.

 

Надання російського громадянства всесвітньо відомому французькому акторові Жерару Депардьє, що не побажав платити у себе на батьківщині 75%-вий податок і посварився з прем'єр-міністром Франції Жаном-Марком Еро, не сходить із заголовків французьких газет, повідомляє Die Welt.

Спочатку була ефектно освітлена у ЗМІ зустріч Депардьє з Володимиром Путіним в офіційній резиденції президента у Сочі, потім поїздка актора до Мордовії, де, за повідомленнями російських ЗМІ, і збирається жити 64-річний француз. Тепер же з'явилися повідомлення про те, що губернатор республіки Володимир Волков запропонував новоспеченому громадянину посаду регіонального міністра культури.

Тим часом, як повідомляє видання, саме у Мордовії, відомій своїми таборами, і відбуває ув'язнення одна з учасниць панк-групи Pussy Riot. "Тому реакція громадськості не змусила себе довго чекати", - розповідає автор статті Геші Вюппер. Мало того, що Жерар Депардьє, так само як і Бріжит Бардо, яка побажала стати громадянкою Росії, вже встигли стати об'єктом насмішок в інтернеті, так ще й у соціальній мережі Facebook з'явився рух, що вимагає від президента Путіна видачі учасниць групи Pussy Riot взамін на Жерара Депардьє, Бріжит Бардо і Мірей Матьє. Також свою заклопотаність інцидентом висловили представники французьких профспілок.

Проте, як мовиться в статті, ще далі зайшли деякі французькі політики. Так, Даніель Кон-Бендіт, діяч французької партії зелених, назвав Депардьє і Бардо "закінченими кретинами". "Треба бути божевільним або зовсім п'яним, щоб назвати Росію країною великої демократії", - заявив французький політик. Мадам Бардо він порадив "перезимувати в одному з таборів Сибіру".

Колишня дружина популярного актора Елізабет, навпаки, попросила у своєму інтерв'ю радіостанції RTL розуміння і закликала "не кидатися в актора камінням". "Він так вчинив, тому що його недостатньо любили і мало звертали на нього уваги, - вважає Елізабет. - А коли у нього з'являється відчуття, що він покинутий, він йде на провокації". !zn

Читайте також:

Депардьє в Росії подарували дерев'яний будинок і запропонували посаду

Путін вручив Депардьє російський паспорт

Депардьє зізнався в любові до Росії - "країни великої демократії"

Бріджит Бардо пригрозила отримати російське громадянство через хворих слонів