Розтин показав, що у Березовського було зламано ребро

28 березня 09:56

В опального російського олігарха Бориса Березовського, що помер у Лондоні, було зламано ребро, однак синців на тілі виявлено не було.

 

Розтин тіла Бориса Березовського показав, що у покійного олігарха було зламано ребро. Про це повідомили представники сім'ї покійного, повідомляє The Guardian.

При цьому, як відзначили родичі, на тілі олігарха не виявлено синців.

Раніше були оприлюднені попередні результати розтину, згідно з якими причиною смерті Березовського стало повішення. При цьому тіло олігарха було виявлено на підлозі. У поліції зазначили: "Той факт, що тіло було виявлено на підлозі, не виключає того, що в якийсь момент воно висіло".

Нагадаємо, Березовський помер 23 березня у своєму маєтку у графстві Беркшир. Його знайшов у ванній кімнаті охоронець. За даними поліції, у передбачуваний час смерті нікого, окрім самого Березовського і його співробітника, у будинку не було. У ЗМІ повідомлялося, що останнім часом він страждав від клінічної депресії.

Повідомлялося, що його колишня дружина, яка володіє маєтком в Аскоті, бачила поряд із тілом Березовського шарф, внаслідок чого у ЗМІ були висунуті версії, що Березовського могли вбити.

Під час розслідування смерті Березовського будуть проведені подальші токсикологічні і гістологічні (аналізи тканин) дослідження. Їхні результати з'являться через кілька тижнів, після чого буде озвучена офіційна причина смерті олігарха.

Очікується, що у четвер, 28 березня, коронер англійського графства Беркшир Пітер Бедфорд відкриє у ратуші міста Віндзор дізнання у справі про смерть російського підприємця.

Тіло Березовського було знайдено його охоронцем в суботу, 23 березня, вдень у ванній будинку, де він проживав в селі Аскот в англійському графстві Беркшир. !zn

Читайте також:

Британська поліція з'ясовує, чому "повішеного" Березовського знайшли на підлозі

Після смерті Березовського в Росії мають намір повернути його "злочинно нажите" майно

Мельниченко вважає, що Березовський живий, і проводить час на острові