Путін терміново похвалив Медвєдєва на тлі появи чуток про розкол "тандему"

17 квiтня 16:36

Після витоку в інтернет відеозапису, на якому Путін критикує уряд, російський президент дав "позитивну оцінку" звіту Медвєдєва.

 

Володимир Путін позитивно оцінив звіт про виконану роботу уряду, з яким прем'єр Дмитро Медвєдєв виступив у Держдумі.

"В цілому він (Путін) дав позитивну оцінку виступу Дмитра Анатолійовича", - повідомив речник президента Дмитро Пєсков, додавши, що поки не готовий коментувати деталі.

Реакцію Путіна варто відзначити в контексті того, що раніше 17 квітня журналісти Life News злили в інтернет відео, на якому президент Росії жорстко критикує уряд і погрожує з ним розлучитися".

ЗМІ розцінили різкі висловлювання Путіна, зроблені ним під час закритої частини наради з міністрами і губернаторами, як свідоцтва розколу в російському правлячому тандемі. Так, як написала газета "Ведомости" з посиланням на свої джерела, Дума найближчим часом почне атаку на уряд Медвєдєва, і це робиться на замовлення Кремля.

Втім, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путін погрожував звільнити зовсім не міністрів, а губернаторів. При цьому справжність запису він не спростував, лише додавши, що вважає вчинок журналістів неетичним. "Те, що опубліковано, сказане в закритій частині, є обурливим і недозволеним з точки зору етики", - підкреслив він.

У виданні Life News визнали, що порушили правила при публікації слів президента Володимира Путіна на закритій нараді, але вважають це рішення правильним і висловили готовність довести справжність запису. !zn

Читайте також:

Західні ЗМІ викрили Путіна в плагіаті кандидатської дисертації

У Росії почався суд над Олексієм Навальним

Фінська поліція внесла Путіна до списку розшукуваних злочинців

Путін заявив, що інтеграцію на пострадянському просторі не зупинити