Путін готовий поховати Березовського у Росії

25 квiтня 12:32

У Росії немає інформації про причетність західних спецслужб до смерті Березовського.

 

Президент РФ Володимир Путін не заперечує проти того, щоб опального олігарха Бориса Березовського поховали у Росії, однак вважає, що це має бути рішення сім'ї.

Під час "прямої лінії" Путін заявив, що йому нічого не відомо про причетність західних спецслужб до смерті Березовського. "Все можливо, але у нас такої інформації немає", - сказав він.

Президент РФ також повідомив, що отримав два листи від Березовського.

"Я не хотів би говорити на цю тему, але і ухилятися начебто незручно. Перший лист я отримав від нього на початку цього року, десь в лютому, ніби. Другий лист - зовсім нещодавно, вже після його смерті. Текст один і той самий. Так що листи були", - сказав він.

Нагадаємо, Березовський помер 23 березня у своєму маєтку у графстві Беркшир. У момент, коли його охоронець виявив, на шиї Березовського було щось схоже на шнур або перев'язувальний матеріал. Під час розтину з'ясувалося, що у Березовського перед смертю було зламано ребро. Патологоанатоми заявляли, що причина смерті бізнесмена - повішення.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що від Березовського було отримано лист, в якому він нібито просив у Путіна вибачення і виявляв бажання повернутися в Росію. !zn

Читайте також:

Березовського поховають в Лондоні

Після смерті Березовського в Росії мають намір повернути його "злочинно нажите" майно

Оприлюднені подробиці загибелі Березовського: на шиї в олігарха був шнур