Прес–секретар Медведєва попросила росіян не називати його "Дімоном"

28 березня 18:28

Прес–секретар розповіла, що Медведєва, що є активним користувачем інтернету, засмучують неповажні коментарі, що не представляють собою конструктивної критики.

 

Прес – секретар прем'єр-міністра Росії Наталія Тімакова розповіла, що Дмитра Медведєва засмучує некоректна поведінка користувачів інтернету. Про це вона заявила в інтерв'ю радіостанції "Голос Росії".

Наталія Тімакова пояснила, що Дмитро Медведєв є активним користувачем інтернету і читає повідомлення користувачів про самого себе. "Іноді він засмучується, особливо з урахуванням того, що інтернет у нас, на жаль, як і все суспільство, іноді, м'яко кажучи, веде себе не цілком коректно", - додала прес–секретар. Вона додала, що засмучують Медведєва, як правило, неповажні коментарі, що не представляють собою конструктивної або навіть різкої критики. При цьому, за словами Тімакової, обґрунтована критика не раз змушувала прем'єр-міністра приймати певні рішення.

Наталія Тімакова пояснила, що її саму засмучує "загальне побутове хамство". "Я не розумію людей, які, умовно, в Facebook пишуть: "Ну, Дімон, ти молодець, запалив", - заявила прес–секретар. - Він вам не "Дімон". Він - голова уряду. Необов'язково називати його Дмитром Анатолійовичем, але можна хоча б Дмитро і на "ви"? Це правила хорошого тону". Прес–секретар навела приклад іноземних акаунтів Медведєва, в яких люди критикують прем'єр-міністра "завжди шанобливо, з аргументами, не просто з бажанням образити".

У свою чергу, Дмитро Медведєв, виступаючи 27 березня на лекції в Москві, розповів, що в перші роки своєї політичної кар'єри він "був набагато більш вразливим і ставився до підвищеного інтересу до своєї персони насторожено і болісно". Медведєв пояснив, що як правило, його дуже зачіпала "чергова єресь" про нього, яку він читав в інтернеті, однак насправді вона була написана, тільки щоб спровокувати конфлікт. "Кулаки стискаються, потім думаєш: ну а що ти переймаєшся? Треба розслабитися і стати сильнішим", - заявив Медведєв. !zn

Читайте також:

Привітання Медведєва потрапило до списку екстремістських матеріалів

Медведєв попросив не вірити, що всі рішення в Росії приймає Путін

Росію чекають три шляхи розвитку, і всі три - негативні