Похорон Березовського можуть відкласти, аби уникнути розголосу

06 травня 09:20

Похорон загиблого у Великобританії за загадкових обставин російського бізнесмена можуть перенести.

 

Сім'я Бориса Березовського може перенести його похорон, що раніше був запланований на 6 травня, щоб по можливості уникнути висвітлення у ЗМІ цієї траурної церемонії. Про це повідомило джерело, близьке до оточення покійного бізнесмена.

"Родина намагається всіляко замести сліди. Вони не хочуть, щоб на похорон приїжджали сторонні люди, тому зараз родичі Березовського почали повідомляти його друзям, що похорон відбудеться, швидше за все, не 6 травня", - сказав він.

Відповідаючи на питання, де саме пройде похорон, він зазначив, що цю інформацію ніхто не розкриває, але практично напевно церемонія пройде на лондонському кладовищі Ганнерсбері, як про це повідомляв раніше ряд ЗМІ.

В поліції округу Темз-Веллі говорили, що Березовського поховають у графстві Суррей. В Сурреї є півтора десятка різних цвинтарів. Джерело раніше повідомило, що дочки Березовського категорично не хочуть, щоб похорон перетворився на медіа-подію.

Друзі бізнесмена, в тому числі, письменник Юлій Дубов, заявили, що не знають деталей майбутнього похорону.

Нагадаємо, Березовський помер 23 березня у своєму маєтку в графстві Беркшир. В момент, коли його виявив охоронець, на шиї Березовського було щось схоже на шнур або перев'язувальний матеріал. Під час розтину з'ясувалося, що у Березовського перед смертю було зламано ребро. Патологоанатоми заявляли, що причина смерті бізнесмена - повішення.

Остаточну причину смерті бізнесмена британські поліцейські зможуть розкрити лише після завершення всіх слідчих робіт. У поліцейському окрузі Темз-веллі раніше не виключили, що результати експертизи можуть бути готові тільки до кінця травня. !zn

Читайте також:

Путін готовий поховати Березовського в Росії

Британська поліція з'ясовує, чому Березовського знайшли на підлозі

Жириновський звинуватив у вбивстві Березовського британські спецслужби