Ісламський клірик видав фетву, що дозволяє сирійським бойовикам ґвалтувати жінок

04 квiтня 23:16

Салафітський шейх виступив з фетвою, яка дозволяє "воїнам джихаду" у Сирії ґвалтувати жінок, які не належать до сунітського напрямку ісламу.

 

Салафітський шейх Ясір аль-Аджлавні виступив в інтернеті з фетвою, яка дозволяє "воїнам джихаду" в Сирії ґвалтувати жінок, які не належать до сунітського напрямку ісламу.

У своєму відеозверненні на відеопорталі YouTube клірик визначив таку категорію жінок як "мальк аль-ямін". Як відзначає газета The Washington Times, цей термін зустрічається в Корані і позначає секс-рабинь.

Аль-Аджлавні народився в Йорданії і 17 років живе в Сирії.

Раніше з аналогічною фетвою виступив проповідник з Саудівської Аравії Мухаммад аль-Аріфі,пише портал "Седмица.ги".

Нагадаємо також, що не так давно ісламська радикальна організація Мінбар Аль-Туахід Валь-Джихад опублікувала фетву члена шаріатського ради шейха Абу Хумама Аль-Атарі, в якій він недвозначно дозволяє викрадати і ґвалтувати жінок, що належать до іншої віри.

"Немає сумніву, що згідно з шаріатом, захоплення жінок невірних, що ведуть війну з ісламом, і насильство над ними допустимі незалежно від того, чи належать вони до категорії людей Писання (християни і юдеї) або є язичниками (всі інші релігії)", - пише Аль-Атарі. "Однак, це можна робити тільки після того, як здобуток буде доставлено в Дар-аль іслам (землю ісламу) і справедливо поділено імамом. Якщо імама немає, то ув'язнених чіпати не можна", - робить "гуманістичне" уточнення шейх. !zn

Читайте також:

"Ісламські патрулі" карають жителів Лондона за недотримання законів шаріату

У Єгипті 12 християн засуджені до довічного ув'язнення за спробу захиститися від погромників-мусульман