Гілларі Клінтон не виключила можливості участі у наступних президентських виборах

28 сiчня 07:14

Держсекретар США Гілларі Клінтон відмовилася чітко відповідати на питання про те, чи планує вона брати участь у наступних президентських виборах.

 

Держсекретар США Гілларі Клінтон, яка незабаром йде у відставку, відмовилася відповідати на питання про те, чи планує вона взяти участь у наступних президентських виборах.

"І президент, і я глибоко переживаємо за те, що буде з нашою країною в майбутньому. І, ви знаєте, я не думаю, що він або я можемо передбачити, що станеться завтра або в наступному році", - сказала Клінтон у спільному інтерв'ю з Бараком Обамою.

Інтерв'ю з Клінтон стало першим спільним інтерв'ю Обами з будь-ким, окрім дружини, і вийшло в ефірі CBS. "Я все ще держсекретар США, я поза політикою. Я не повинна слухати такі питання", - заявила Клінтон, коментуючи питання про те, чи збирається Обама підтримати її кандидатуру на наступних президентських виборах.

"Ви, журналісти, непоправні. У мене інавгурація була всього чотири дні тому, а ви вже говорите про вибори через чотири роки", - сказав Обама.

Клінтон вперше не стала виключати можливість участі у президентських перегонах. До цього вона неодноразово говорила, що вирішила покінчити з виборчими постами і планує зайнятися правозахисною діяльністю.

Нагадаємо, що на слуханнях у конгресі США у справі про загибель американського посла в Бенгазі держсекретар США Гілларі Клінтон визнала, що особисто несе відповідальність за цю подію. !zn

Читайте також:

Американські сенатори підтримали кандидатуру Керрі на пост держсекретаря США

Гілларі Клінтон з криками і сльозами відзвітувала за вбивство посла США у Лівії

Клінтон продовжує сподіватися на звільнення Тимошенко