ФБР опублікувало знімки підозрюваних у бостонському теракті

19 квiтня 08:25

Ймовірні організатори теракту потрапили в поле зору камер відеоспостереження, обидва були у бейсболках, один у чорній, інший у білій, і з рюкзаками за спиною.

 

Федеральне бюро розслідувань опублікувало фотографії і відео, на яких зображені двоє підозрюваних в здійсненні теракту на Бостонському марафоні.

На спеціальній прес-конференції представники ФБР відзначили, що в даний час ще не ідентифікували підозрюваних, і попросили допомоги у громадян у встановленні їхніх осіб.

"Протягом більш ніж 100 років ФБР завжди розраховувало на допомогу населення. Хтось десь напевно знає цих людей", - заявив представник відомства.

Він також закликав громадян проявляти крайню пильність, оскільки, ймовірно, передбачувані злочинці "озброєні і вкрай небезпечні".

Нагадаємо, жертвами вибухів, що пролунали біля фінішної межі Бостонського марафону 15 квітня, стали три людини - два громадянина США і громадянин Китаю. Загиблими американцями виявилися 29-річна співробітниця ресторану Крістл Кемпбелл і 8-річний Мартін Річард. На прохання родини загиблого громадянина Китаю консульство країни у США не стало повідомляти ім'я, стать і рід занять жертви.

Кількість постраждалих, за останніми даними, зросла тепер вже до 183-х, більше 20 з них знаходяться в критичному стані.

До вечора 20 квітня на знак жалоби приспущені прапори над Білим домом у Вашингтоні та над усіма держустановами в США. !zn

Читайте також:

Спецслужби США ідентифікували підозрюваного в Бостонському теракті

Опубліковано фото бостонських бомб

Кількість поранених в результаті теракту в Бостоні зросла до 176