Депардьє у Чечні станцював лезгинку з Кадировим

25 лютого 12:28

Французький актор у гостях у Кадирова пообіцяв зняти фільм про "по-справжньому щасливих людей" - чеченців.

 

Актор Жерар Депардьє у Грозному (Чечня) станцював лезгинку з главою республіки Рамзаном Кадировим. У Грозний актор прилетів рейсом з Саранська, де напередодні отримав прописку і статус почесного удмурта.

Під час візиту Депардьє обговорив з Кадировим проект спільного американо-англійсько-французько-російського фільму "Серце батька", зйомки якого пройдуть у Грозному.

"Я хотів ще раз побачити те, що я бачив кілька місяців тому, ще раз подивитися на ваші танці. Це перша причина, з якої я тут. По-друге, я хочу зняти фільм, показати, що у Грозному можна зробити великий фільм", - сказав Депардьє під час візиту.

Щодо змісту фільму він заявив: "Я хочу пояснити, як один чоловік зміг за п'ять років побудувати місто заново. Я впевнений, що тут живуть по-справжньому щасливі люди. Щоб так співати і танцювати, як це роблять чеченці, треба бути щасливим".

Він підкреслив, що поки мало що може сказати про чеченців, про їхню культуру. "Але, як ви всі знаєте, про Чеченську Республіку багато говорять як про складний регіон. Мені захотілося приїхати сюди і самому подивитися. Чеченці - це дуже гордий і древній народ. У вас дуже сильний фольклор", - сказав Депардьє. !zn

Читайте також:

У російському паспорті Депардьє поставили штамп про прописку

Депардьє у Росії подарували дерев'яний будинок і запропонували посаду

Депардьє вдячний Путіну за російський паспорт, але хоче громадянство Бельгії