Британія запускає антирекламу своєї країни, аби зупинити потік іммігрантів

28 сiчня 13:43

Британська влада вирішила запустити антирекламу своєї країни, щоб відбити у мігрантів бажання мігрувати у Великобританію. Зокрема британська влада буде лякати високим безробіттям і поганою погодою.

 

Уряд Туманного Альбіону вирішив запустити спеціальну "антирекламу" рідної країни, мета якої - переконати мігрантів (у першу чергу, з Румунії і Болгарії), що у Сполученому Королівстві на них не чекає нічого хорошого. Зокрема, влада планує розповісти "непроханим гостям, що у Британії на них чекають безробіття і постійні дощі.

Також для залякування румунів і болгар буде активно експлуатуватися тема нещодавньої повені, жертвами якої стали сотні людей по всій країні. За словами чиновників, вони збираються розвіяти популярний, на їхню думку, міф, що "британські мостові вимощені золотом". Настільки емоційну реакцію у місцевої влади викликали прогнози організації MigrationWatch, згідно з якими у країну в найближчі п'ять років повинні приїхати близько 250 тисяч громадян Румунії і Болгарії, пише The Guardian.

Британія закрила свої кордони для іммігрантів із цих країн. Згідно із законами ЄС, таке обмеження може ввести будь-яка держава Євросоюзу у момент приєднання до неї нової країни. Британія цим правом вже скористалася, і термін його дії закінчується у 2014 році. Як би там не було, наразі чиновники не визначилися з датою виходу "антиреклами" на екрани, і навіть з її точним змістом. !zn

Читайте також:

Учені виявили, що 50 тисяч років тому стався великий демографічний вибух

Кількість українських мігрантів сягнула 6 мільйонів людей

Кордони Євросоюзу будуть патрулювати роботи