Журналісти ОРДО знімають сюжети про "пригнічення" співробітників до "націоналізації" підприємств – ІС

20 березня 11:12

ЗМІ терористів розкажуть про нібито труднощі роботи при українських власниках відібраних підприємств Донбасу.

 

Пропагандистські ЗМІ терористичної організації "ДНР" отримали завдання підготувати нові матеріали про нібито погане ставлення української влади до співробітників "націоналізованих" підприємств ОРДО, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Відповідну вимогу російські куратори передали через так зване "міністерство інформації ДНР".

"Керівники ЗМІ "ДНР" отримали вказівку посилити інформаційний супровід процесу "націоналізації підприємств в ДНР". Зокрема, наказано підготувати серію телерепортажів з приводу нібито негативного ставлення української влади до працівників шахт, розташованих в "ДНР". При цьому в якості прикладу рекомендується використовувати проблеми шахти ім. Засядька в Донецьку", - пояснив Дмитро Тимчук.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Центр інформаційного протиборства Південного ВО ЗС РФ залучає бойовиків для постановочних пропагандистських відеозйомок з метою показати, що російсько-терористичні війська дотримуються режиму припинення вогню в зоні АТО.

Раніше, 11 березня, в районі підконтрольного "ДНР" Спартака група російських кореспондентів проводила відеозйомку зруйнованих житлових будівель. До складу групи також увійшли офіцери військових частин інформаційного протиборства ЗС РФ.