За побиття депутата-тушки водій вантажівки отримав умовний термін

11 березня 12:15

Задирко став одним із перших, кого виключили з фракції БЮТ ще в 2009 році.

 

Водій вантажівки, який незаконно перевозив пісок і побив народного депутата України Геннадія Задирка у Миколаєві, отримав чотири роки в'язниці, але залишився на волі. Суд дав йому півтора року випробувального терміну.

"Суд визнав винним Павла Чорного у злочині за ч.2 ст КК України ("Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча") і призначив йому 4 роки позбавлення волі. Однак, керуючись позитивними характеристиками і тим, що чоловік має двох дітей і до кримінальної відповідальності притягується вперше, суд звільнив його від покарання з випробувальним терміном на один рік і шість місяців", - наголошується в рішенні суду.

Нагадаємо, що 6 серпня 2012 року в міліцію надійшло повідомлення про заподіяння тілесних ушкоджень народному депутату Геннадію Задирку під час зустрічі з мешканцями мікрорайону "Намив". Тоді між депутатом і водієм вантажного автомобіля "ЗІЛ" виник конфлікт. Народний депутат намагався запобігти незаконному видобутку піску в Миколаєві, який триває вже довгий час. Проте водій відреагував агресивно. Він зіштовхнув депутата з підніжки вантажівки, вдарив його в обличчя і натиснув "на газ".

У 2007 році Задирко був обраний у Верховну Раду шостого скликання за списком БЮТ, проте потім був з неї виключений і увійшов у провладну депутатську групу "Реформи заради майбутнього". !zn

Читайте також:

У Миколаєві водій вантажівки побив народного депутата

Задирко посвідчення не показав, але і не лаявся, Стойко взагалі ні до чого

Литвин попросив депутатів не лаятися матом і не "бити дітей" з держохорони

У Раді створили нову депутатську групу "Реформи заради майбутнього"