Янукович привітав українців з Великоднем

05 травня 11:29

Глава держави побажав усім громадянам України і українцям, які проживають в інших державах, радісних великодніх свят, віри, надії і любові.

 

Президент України Віктор Янукович привітав усіх громадян України та українців, які проживають за кордоном, святом Великодня і побажав радісних свят, віри, надії і любові.

Президент зазначив, що його серце "наповнюється великою вдячністю", коли з року в рік він зустрічає Воскресіння Христове.

"Христос Воскрес, дорогі співвітчизники! Кожен рік, коли кажу вам ці слова, моє серце наповнюється великою вдячністю.

Вдячністю Господу за те, що допоміг нам і в цьому році дочекатися Світлого Дня Воскресіння. Подякою всім громадянам України, які своєю чесною працею, гідним життям і мудрістю сприяли тому, що ми зустрічаємо це свято в мирі та злагоді.

Моє серце наповнюється особливою вдячністю українським матерям, які в непростий час, який переживають зараз у всьому світі, виявляють особливу відповідальність. Вони піклуються про дітей, зміцнюючи сім'ї та зміцнюючи всіх нас своїми молитвами до Пречистої Богородиці - матері Сина Божого, який воскрес для нашого спасіння", - йдеться у привітанні президента, яке цитує прес-служба глави держави.

Зазначимо, що Великоднє богослужіння Янукович відбув у Свято-Володимирському кафедральному соборі в Севастополі. Святкову службу провів Митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар. На початку Пасхального богослужіння Віктор Янукович разом з вірянами пройшов хресною ходою навколо храму. !zn

Читайте також:

Великдень для українців у вісім разів важливіший і більш значущий за 1 травня

Українська сім'я витратить на великодній стіл до 1 тис. грн

На заході України вірян у півтора рази більше, ніж на сході країни