Власник ТВі розповів, хто стоїть за атакою на канал

25 квiтня 11:17

Костянтин Кагаловський підкреслив, що ТВі "не має комерційної цінності", і серйозний інвестор не стане вкладати в нього кошти.

 

Власник ТВі Костянтин Кагаловський вважає, що за конфліктом навколо телеканалу не стоять серйозні гравці. Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

Відповідаючи на питання, хто здійснив атаку на канал, Кагаловський сказав: "Я чув прізвища Радченка, Альтмана, Княжицького".

"Вони дрібні шахраї. Я думаю, що для серйозних людей - це дрібно, грязнувато. Якщо б серйозні люди хотіли відібрати канал, як казав Остап Бендер, вони б обрали 400 набагато більш витончених способів", - заявив бізнесмен.

"Я думаю, що ця дрібнота, вона зараз метушиться, а потім піде за великим кабінетам і буде говорити: а ось у нас канал, візьміть його, тільки заплатіть нам невеликі гроші, і робіть з ним, що хочете. Закривайте його до біса", - сказав Кагаловський.

"Я не думаю, що серйозні люди стали б користуватися такого роду методами, примітивною, кримінальною підробкою документів. Шановані люди таких вказівок виконавцям не дають", - вважає він.

Крім того, Кагаловський підкреслив, що ТВі "не має комерційної цінності". "Ви ж розумієте - частоти відібрали, кабельних операторів відключили. Якщо цей канал буде завтра показувати якусь рутинну програму, звичайну, нуднувату, то він не жилець. Просто економічно можна навіть не рахувати", - заявив він.

"Тому цей канал цікавий тим, що дає незалежну точку зору. Якщо цього не буде, канал не виживе. Нормальний інвестор з економічної точки зору інвестувати в цей канал не буде. Тому канал можна тільки закрити або перепрофілювати у музичний", - вважає бізнесмен.

Нагадаємо, скандал навколо ТВі розгорівся 23 квітня. Вранці прес-служба телеканалу повідомила, що новим генеральним директором призначений Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. Новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

Власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив, що на каналі сталося "класичне рейдерське захоплення". Він спростував продаж каналу і звинуватив Альтмана у підробці довіреності його компанії.

Ввечері 23 квітня на ТВі запустили повтори програм і не дали вийти в ефір журналістам, які хотіли озвучити власну позицію. Колектив оголосив страйк. !zn

Читайте також:

Журналісти ТВі вимагають зняти нового гендиректора і розкрити імена власників каналу

На ТВі почалися звільнення

Міліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку зі скандалом на ТВі

Журналісти ТВі оголосили страйк: їм не дали вийти в ефір і запустили повтори