Власник ТВі Кагаловський пообіцяв "викинути шахраїв з каналу"

24 квiтня 22:29

Костянтин Кагаловський окреслив своє бачення подальших подій на ТВі. Він вважає, що мета нових власників - продати незалежний телеканал влади "на тарілці з блакитною облямівкою".

 

Власник телеканалу ТВі Костянтин Кагаловський впевнений, що йому вдасться повернути канал, але на це буде потрібно "трохи більше часу". На його думку, нові власники зробили фальсифікацію з документацією, щоб пізніше продати ТВі "групам у владі".

"Навряд чи людина при здоровому розумі і тверезій пам'яті повірить, що ця банда шахраїв, типу такого персонажа, як Альтман, збирається всерйоз фінансувати - оскільки канал збитковий - ... незалежний, у тому числі від влади, канал", - розповів Кагаловський своє бачення подій в інтерв'ю журналістам СТБ.

На його думку, "вони зараз, по-тихому здійснивши фальсифікації, побіжать до різних, скажімо так, груп у владі або близько влади".

"Побіжать до тих, хто зацікавлений у силу своїх політичних інтересів, щоб незалежного телеканалу в Україні не було. Коротше кажучи. Підуть продаватися на одну вулицю, там, на іншу. Привіт, ось на тарілці з блакитною облямівкою телеканал ТВі. Візьміть і робіть, що хочете", - вважає Кагаловський.

Він припустив, що ті, хто куплять телеканал, можуть його відразу закрити, можуть перепрофілювати.

"Але, швидше за все, вони спробують якись час спустити все на гальмах, звільняючи потихеньку журналістів. Але це фактично означає, що канал буде знищено - як незалежний канал, який в Україні єдиний", - підкреслив він.

Однак Кагаловський впевнений, що зможе його повернути.

"Вчора я був оптимістичний, і я думав, що протягом 24-х годин я цю проблему вирішу. Ну що ж... У нас, слов'ян, рідко виходить у той термін, в який плануєш. Мені потрібно трохи більше часу. Але я вам відповідаю: ця проблема буде вирішена. Шахраїв буде викинуто з каналу під зад коліном!" - заявив бізнесмен.

Як зазначає "Телекритика", відео з інтерв'ю Кагаловського належить телеканалу СТБ. Редактори "Вікон" прийняли рішення не видавати його в ефір, оскільки це "корпоративний конфлікт", але вирішили поширити відео в мережі YouTube. !zn

Читайте також:

Журналісти ТВі зажадали зняти Шевченка і розкрити імена власників каналу

На ТВі почалися звільнення

Міліція відкрила кримінальну виробництво у зв'язку зі скандалом на ТВі

Шевченко внесений до Держреєстру як керівник ТВі замість Катеринчук