Влада Києва просять добровольців про допомогу в разі повені

31 березня 10:58

У КМДА подякували волонтерам, які розчищали місто від снігу, і закликали їх знову допомогти комунальним службам у разі водопілля.

 

Київська влада запросила добровольців до співпраці для боротьби зі стихією в місті.

У КМДА подякували волонтерам, які допомагали боротися зі сніжним колапсом у столиці, і запросили їх "до плідної співпраці в майбутньому", повідомила прес-служба міськадміністрації.

"Враховуючи можливу повінь у столиці через різке танення великої кількості снігу, така співпраця буде надзвичайно корисною і необхідною", - відзначили в прес-службі, втім, додавши, що "фахівці заспокоюють: повені в Києві чекати не варто".

В.о. першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко під час телемарафону на телеканалі "Київ" також закликав до співпраці всіх небайдужих.

"Зокрема, нам може знадобитися ваша допомога в інформуванні громадян у разі надзвичайної ситуації, у виникненні будь-яких комунальних, екологічних та інших проблем у місті. Разом ми зможемо зробити набагато більше і більш оперативно відреагувати", - пояснив він.

Для координації дій з волонтерами при Міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій створена окрема група, яка буде налагоджувати контакти і тримати зв'язок з людьми.

Відповідальним за координацію волонтерів призначено Влада Шелокова, його телефон: 099-265-18-68. Також зв'язатися з чиновниками можна через офіційну сторінку Департаменту міського благоустрою і збереження природного середовища в мережі Facebook. !zn

Читайте також:

Визначено більше півсотні місць можливого затоплення в Києві (список і карта)

Надзвичайними ситуаціями в Києві займеться чиновник, раніше звільнений за прибирання снігу

Киянам порадили купувати гумові чоботи перед таненням снігу

Відставка заступника Попова - не остання. Готуються нові звільнення з-за боротьби зі стихією