Віктор Янукович-молодший розповів чому в Україні погані дороги

18 лютого 15:33

Одна з двох вічних проблем України знайшла пояснення: у поганих дорогах винна зима, а не ті, хто ці дороги будував.

 

Погана якість українських доріг обумовлена "різко континентальним кліматом у країні. Про це перший віце-президент Федерації автомобілістів України (ФАУ) Віктор Янукович-молодший розповів в ході святкування 20-річчя організації у палаці "Україна", повідомляє видання "Коментарі".

"Що стосується стану доріг, то у нас в цьому році по-справжньому сніжна зима і дороги, як говориться, зійшли разом зі снігом. На жаль, Україна перебуває в досить жорстких кліматичних умовах, у різко континентальному кліматі, де часто відбуваються перепади близько нуля - найгірша температура для доріг", - повідомив глава ФАУ.

Віктор Янукович-молодший зазначив, що погодних умов не витримали як старі автомобільні шляхи, так і нові дороги, побудовані в рамках підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

"На жаль, працює простий фізичний ефект - просто лід розриває дороги. І причому я спостерігав це на дорогах, скажімо так, різної якості. Я як будівельник, як людина, яка знається на технології, дивився, як будувалися деякі дороги. Останні дороги, які будувалися в Україні до Євро - вони будувалися за всіма правилами, там дотримувалися всі технології. Але я розумію, що, на жаль, ми отримали таку жорстку зиму, яку не витримали навіть ці дороги", - повідомив він. !zn

Читайте також:

Попов пригрозив звільнити голову "Київавтодору" за погані дороги

85% київських доріг вичерпали свій термін експлуатації

Українські водії платять за дороги в десять разів більше, ніж йде на їхній ремонт

Дороги в Києві відремонтують до Дня Перемоги