Вартість квитків на Hyundai буде залежати від часу покупки

27 лютого 09:28

Вартість квитків у вагони 1-го класу потягів категорії Інтерсіті + залежатиме від дати відправлення. Квитки, придбані за 45 діб, будуть коштувати дешевше, ніж за день-два до відправлення.

 

Українська швидкісна залізнична компанія з 1 березня 2013 року у вагонах першого класу потягів категорії Інтерсіті + (ІС +) вводить систему диференціації тарифів попереднього продажу квитка. Вона вводиться з 45 діб продажу проїзних документів, тобто починає діяти з 14 квітня 2013 року, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

При придбанні проїзного документа буде застосовуватися коефіцієнт від вартості плацкарти. Найменший коефіцієнт індексації буде діяти за 45 діб до дати відправлення потяга, а найбільший - за одну-дві доби до дати відправлення.

Це означає, що за 45 діб до дати відправлення потяга квитки у вагони першого класу потягів категорії Інтерсіті + пасажири зможуть придбати дешевше, ніж в інші дні з наближенням дати відправлення.

Система диференціації тарифів попереднього продажу квитків передбачає придбання проїзного документа застосування таких коефіцієнтів індексації:

за 45 діб до дати відправлення потяга - коефіцієнт індексації 0,85 від вартості плацкарти;

за 44-30 діб до дати відправлення - коефіцієнт індексації 0,9 від вартості плацкарти;

за 29-10 діб до дати відправлення коефіцієнт індексації 1,0 від вартості плацкарти;

за 9-5 діб до дати відправлення - коефіцієнт індексації 1,05 від вартості плацкарти;

за 4-3 діб до дати відправлення - коефіцієнт індексації 1,10 від вартості плацкарти;

за 2-1 добу до дати відправлення - коефіцієнт індексації 1,15 від вартості плацкарти.

Нагадаємо, з 14 серпня 2012 року при оформленні проїзних документів на швидкісні електропотяги Інтерсіті+ пасажири оплачують вартість проізду без ПДВ. Податкові пільги почали діяти у зв'язку з набуттям чинності закону про внесення змін до Податкового кодексу N5083-VI від 05.07.2012. !zn

Читайте також:

На березневі свята "Укрзалізниця" призначила додаткові потяги

"Укрзалізниця" продаватиме квитки з урахуванням переходу на літній час

Квитки на потяги в Україні зникнуть, поступившись місцем електронним документтам

"Жертвам" Hyundai виплатили 800 тис. грн компенсації