В Україні від негоди дві людини загинуло, понад 130 постраждали

16 березня 13:35

Внаслідок переохолодження постраждала 131 людина, двоє загинули.

 

В Україні з початку погіршення погодних умов постраждала 131 людина, внаслідок переохолодження двоє загинули, повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України в суботу, 16 березня.

У боротьбі зі стихією задіяно майже 45 тисяч працівників органів і підрозділів внутрішніх справ. Для підтримки автодоріг у належному стані в областях було задіяно 1493 одиниці спеціальної техніки, зазначено в повідомленні

Крім того, у зв'язку зі складними погодними умовами особовий склад УМВС України у Волинській області переведено на посилений варіант несення служби.

У повідомленні також зазначено, що співробітники міліції відвідали понад 1,8 тис. самотніх літніх людей. За результатами таких візитів 214 особам надано допомогу, соціальні служби проінформовані про необхідність надання допомоги 107 осіб.

Нагадаємо, в Україну прийшов циклон з Європи, який приніс хуртовини, сніг, дощі і сильний вітер. Через погіршення погодних умов ДАІ напередодні частково перекрила рух транспорту в Івано-Франківської, Львівській, Закарпатській, Волинській і Тернопільській областях.

Станом на ранок 16 березня в семи областях України внаслідок несприятливих погодних умов через спрацьовування систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 319 населених пунктів, у тому числі 61 населеного пункту частково. !zn

Читайте також:

На трасі Києві-Чоп у Львівській області утворився 30-кілометровий затор

В Івано-Франківську через снігопад наполовину скоротили робочий день

Сніжний буревій накрив Львів, рух у місті паралізовано

На вихідних в Україні знову похолоднішає, на заході - до 20 морозу