В авіакатастрофі у донецькому аеропорту загинув помічник голови Одеської облради

14 лютого 07:19

На борту знаходилися начальник міського УКБа, голова одеського МРЕВ, прокурор, співробітники облпрокуратури і облуправління юстиції.

 

Серед загиблих в аварії Ан-24 в донецькому аеропорту значиться помічник голови Одеської обласної ради Валерій Бобков. Інформацію про загибель чиновника підтвердив голова зборів Микола Пундик. Разом з Бобковим летів його 9-річний син, який залишився живий.

Відомо, що крім начальника міського УКБа Анатолія Рагуліна, керівника одеського МРЕВ Владислава Богомолова, на борту були прокурор Ростислав Крикливий, співробітник облпрокуратури Михайло Чорний, співробітник облуправління юстиції Олександр Шабловський.

Усього в катастрофі загинули сім осіб. Тіла двох вже упізнані.

Як повідомлялося, при аварійній посадці літака рейсу Одеса-Донецьк у Міжнародному донецькому аеропорту ім.С.Прокоф'єва літак Південних авіаліній виїхав за межі злітно-посадкової смуги. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій, всього на літаку летіло 45 осіб.

У Держслужбі також повідомили, що за попередніми даними, літак Південних авіаліній при здійсненні аварійної посадки, виїхав за межі злітно-посадкової смуги, після чого перекинувся і розламався. !zn

Читайте також:

Кількість жертв катастрофи літака в Донецькому аеропорту зросла до чотирьох осіб

Під Донецьком зазнав катастрофи літак Ан-24, є жертви