В Алчевськ прибула колона вантажівок з російськими найманцями – ІС

09 сiчня 12:25

Колону супроводжували легкові автомобілі з офіцерами ЗС РФ.

 

В Алчевськ прибула колона тентованих вантажівок з бойовиками, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його даними, всього прибуло близько 150 чоловік, основна частина – російські найманці.

"Колону супроводжували легкові автомобілі з офіцерами ЗС РФ (6 "радників"). Більшість прибулих бойовиків одягнені в зимовий камуфляж", - зазначає Тимчук.

Нагадаємо, в середу 21 грудня, спецпредставник ОБСЄ в Тристоронньої контактної групи в Мінську Мартін Сайдік заявив, що учасники переговорів домовилися про припинення вогню з 24 грудня. Однак бойові дії не припинилися.

Написи "ЛДНР" означають не тільки відсутність основних прав і свобод, небезпека для життя, - але і невизначеність майбутнього, де змінні змінюються з такою швидкістю, що спрогнозувати завтра часом не легше, ніж розібратися в тому, що було вчора. Існує три сценарії можливого майбутнього окупованих територій: велика війна, вибори і нічого не зміниться. Детальніше про можливе майбутнє Донбасі читайте в матеріалі Станіслава Васіна "Донбас-2017: три сценарії" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".