В аеропорту Тель-авіву застрягли кілька десятків пасажирів "Аеросвіту"

09 сiчня 21:57

Доля українських пасажирів "Аеросвіту", які перебувають в аеропорту Тель-авіву вже три дні, байдужа Міністерству закордонних справ. У консульстві включили автовідповідач.

 

В аеропорту Тель-авіву знаходиться кілька десятків пасажирів "Аеросвіту", які не можуть потрапити в Україну вже три дні. Про це повідомляє Тиждень.uа з посиланням на одного з пасажирів, Андрія Пилипенка.

"За нами повинен був прилетіти літак о 17:00 і забрати нас о 18:00. На даний момент нас ніхто не забрав. І за нашою інформацією, цей рейс скасовано. Деяким пропонують купити квитки по 600 доларів на інші, не українські авіалінії, і відлетіти з неясною перспективою повернення коштів. Така ж пропозиція була від представників "Аеросвіту", - повідомив він.

За словами пасажира, додзвонитися в консульство України в Ізраїлі їм також не вдається, оскільки там включаються автовідповідач.

"Разом з тим для росіян, які летіли "Аеросвітом", це питання вирішив їх консул і майже всіх відправили іншими рейсами. З українцями зараз ніхто говорити не хоче", - зазначив він.

Нагадаємо, 4-7 січня через борги "Аеросвіту" було затримано літаки авіакомпанії у Варшаві, Стокгольмі, Тель-Авіві, Ташкенті, Хошиміні.

8 січня аеропорт "Бориспіль" повідомив про скасування 17 рейсів авіакомпанії, як внутрішніх, так і міжнародних. !zn

Читайте також:

МЗС закликав українців подумати перед покупкою квитків на рейси "Аеросвіту"

"Аеросвіт" скасував 10 рейсів з "Борисполя"

"Бориспіль" призупинив обслуговування рейсів "Аеросвіту" через борги