"Укрзалізниця" тимчасово припинила продаж залізничних квитків до Криму

21 березня 13:26

Через ремонт залізничних шляхів тимчасово припинено продаж квитків за деякими напрямками до Криму. Квитки на потяги за новим розкладом можна буде придбати після 5 квітня.

 

У зв'язку з проведенням ремонтно-колійних робіт на залізничних ділянках припинено попередній продаж квитків на деякі потяги, що курсують у Крим і з Криму. Про це повідомили у Кримській дирекції Придніпровської залізниці.

Зокрема, роботи ведуться на ділянці залізничної колії Знам'янка-Шевченко (Одеська залізниця), Краснопартизанська-Урожайна (Придніпровська залізниця) і Київ-Московський-Миронівка (Південно-західна залізниця).

"Пасажири, які бажають виїхати у період до 5 квітня, можуть придбати квитки на деякі потяги, що прямують за вказаними залізничними гілками, на наступні дати зараз продаж квитків припинено. Квитки на поїтяги за новим розкладом пасажири зможуть придбати після 5 квітня, коли з'явиться новий розклад",- пояснили у дирекції.

У даний час розробляється графік руху з урахуванням проведених робіт.

Раніше повідомлялося про те, що уряд України вніс зміни у порядок обслуговування громадян залізничним транспортом, згідно з яким при купівлі квитка на потяг до нього будуть вноситися прізвище та ім'я пасажира.

Згідно з постановою Кабінету міністрів №160 від 6 березня 2013 року, оформлення у квитковій касі повних і дитячих проїзних документів, у тому числі в електронному вигляді, здійснюється з внесенням до проїзного документа прізвища та імені пасажира зі слів особи, що здійснює оплату проїзного документа. !zn

Читайте також:

У Кабміні розкрили деталі введення іменних залізничних квитків

У потязі Москва-Київ відкриють duty free

"Укрзалізниця" продаватиме квитки з урахуванням переходу на літній час