У суботу через футбол столичне метро змінить графік роботи

26 квiтня 14:42

У зв'язку з проведенням 27 квітня футбольного матчу "Динамо" - "Дніпро" станція метро "Олімпійська" з 18:30 до 19:30 буде закрита на вхід і вихід.

 

У суботу, 27 квітня, у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між київським Динамо і дніпропетровським "Дніпром" Київський метрополітен змінить графік роботи станцій.

Зокрема, з 18:30 до 19:30 станція "Олімпійська" буде закрита для пасажирів на вхід і вихід, а станція "Палац спорту" - на вихід. У цей час потяги прямуватимуть повз станцію Олімпійська без зупинки.

Окрім цього, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, з 17:30 на синій і зелений гілках і з 20:30 на червоній лінії метро до закінчення руху Київський метрополітен збільшить кількість потягів.

Окрім цього, якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищить перевізну здатність, станції "Палац спорту", Олімпійську і Площу Льва Толстого можуть закрити на вхід.

"Підкреслюємо, що вищезгадані заходи направлені на організацію безпечного перевезення пасажирів і високої культури їхнього обслуговування. Тому просимо ставитися з розумінням до введених обмежень", - заявили у метрополітені.

Окрім того, Київський метрополітен закликає пасажирів не порушувати громадський порядок під час проїзду і дотримуватися правил користування метрополітеном. !zn

Читайте також:

У неділю центр Києва перекриють через марафон

У Києві запустять безкоштовні автобуси на кладовища

В Азарова хочуть скасувати пільги на проїзд