У справі про розстріл мера Сімеїзу з'явився підозрюваний

13 квiтня 09:42

За даними прокуратури Криму, основна версія злочину далі пов'язана з земельною сферою.

 

Кримські правоохоронці встановили підозрюваного у вбивстві мера Сімеїзу Кирила Костенка і ведуть його розшук. Про це ZN.UA повідомив прокурор Автономної Республіки Крим В'ячеслав Павлов.

На питання, чи вдалося розкрити вбивство Костенка за гарячими слідами, В'ячеслав Павлов відповів: "Скажу так: за гарячими слідами не вдалося затримати підозрюваного в скоєнні вбивства. Але робота ведеться планомірно".

"Є особа, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства селищного голови Сімеїзу. Наразі вжито всіх заходів для встановлення його місцезнаходження", - сказав він.

Прокурор не став детально говорити про особу підозрюваного, посилаючись на таємницю слідства, проте підтвердив, що основна версія злочину пов'язана з земельною сферою.

"Є певні питання, які пов'язані з прийняттям рішень про виділення землі", - сказав В'ячеслав Павлов, зазначивши, що йдеться про невиконання Костенком певних зобов'язань.

Нагадаємо, вранці 26 лютого кілер розстріляв з автомата селищного голову Сімеїзу Кирила Костенка. Вбивство сталося поряд з будівлею Симеїзької селищної ради. У Кирила Костенка залишилися дружина і п'ятеро дітей.

Однією з основних версій вбивства Кирила Костенка була названа професійна діяльність загиблого.

Подробиці читайте в свіжому номері "Дзеркала тижня. Україна" в інтерв'ю Валентини Самар з В'ячеславом Павловим. !zn

Читайте також:

Оприлюднено відео велосипедиста, якого шукають у справі про вбивство мера Сімеїзу

Опубліковано відео розстрілу мера Сімеїзу Кирила Костенка

Правоохоронці оприлюднили фото передбачуваного вбивці мера Сімеїзу

Соратники вбитого мера Сімеїзу оголосили нагороду за інформацію про кілерів