У Севастополі розшукують особу, яка виграла у лотерею мільйони

01 квiтня 10:37

Переможця очікують у Кримському представництві оператора державних лотерей "М.С.Л.".

 

В Україні знову сталася сенсація у світі числових лотерей. 27 березня 2013 року виграно черговий Мегаприз лотереї Мегалот, який складає 7,5 мільйонів гривень. Вгадати шість чисел з 42-х вдалося жителю Севастополя, який зробив ставку 25 березня на фірмовому столі М.С.Л. на вул. Борисова, 9 (Новус). Гравець зробив відразу 5 ставок по 5 гривень, одна з яких і стала виграшною.

Нагадаємо, що це вже третій виграний Мегаприз за останні 5 місяців - раніше вгадати шість чисел з 42-х вдалося жителям Кривого Рогу і Дніпропетровська. Виходить, що в середньому 7,5 мільйона гривень виграють один раз на два місяці.

Наразі переможця очікують у Кримському представництві оператора державних лотерей "М.С.Л." для оформлення мультимільйонного виграшу.

Всі охочі повторити успіх Кримського гравця можуть взяти участь у розіграші, який відбудеться в суботу, 30 березня о 20:50 на Першому Національному каналі. У розіграші багатомільйонних призів беруть участь ставки зроблені як у ЛотоМаркетах, так і через інтернет. На кону як і раніше Мега Джек-пот 15 млн грн. і Мегаприз 7,5 млн грн. !zn