У розпал заторів у Києві скасували низку міських електричок

27 березня 20:46

"З технічних причин" з 27 березня в Києві скасували кілька рейсів міських електричок у години "пік".

 

У розпал заторів у Києві в середу, 27 березня, скасували кілька рейсів міських електричок. У результаті на платформах зібралося сотні людей.

Текст з оголошенням виклала на своїй сторінці в Facebook Вікторія Бондар. Згідно з інформацією, "з технічних причин з 27.03.2013 скасовується ряд електропоїздів". Зокрема, електричка №7436, яка повинна була відправитися о 17.16 і №7446 - о 18.42, а також №7317, яка повинна була поїхати до 8.00, № 7327 - о 9.26, і № 7456 - о 20:09.

Поїзди скасовано "на невизначений термін".

Поїзди скасовані на невизначений термін
Поїзди скасовані на невизначений термін

"18.40. Київ стоїть у пробках 9 балів. Кортежу перекривають дорогу. Єдиний шлях додому на найбільший район столиці (Троєщина - прим. ред.) - електричка, в яку і так складно потрапити. Сьогодні відмінили 2 поїзди в годину пік з найбільш завантаженої Петрівки", - написала Бондар.

У результаті натовп спостерігається і при посадці на швидкісний трамвай, що курсує по Троєщині, на який багато здійснюють пересадку з міської електрички.

У вечірній час пік 27 березня затори на вулицях Києва досягли значення в 8 балів з 10 можливих. Було практично паралізовано рух у центрі і на Московському мосту в бік Троєщини. !zn

Читайте також:

Роздавши вказівки з прибирання снігу, Азаров на три дні відлітає в Угорщину

Київська влада очікує підтоплення Подолу і Оболоні - води буде "по щиколотку"

У мерії попередили, що затори в Києві будуть ще два-три дні

Попов знайшов і звільнив винних у сніговому колапсі в Києві