У найближчі дні очікуються дощі та мокрий сніг

04 лютого 16:00

У західних областях сніг, мокрий сніг, вдень із дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на Закарпатті та у Карпатах сильні опади; температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-4° тепла.

 

У найближчу добу погоду північно-західної і південно-східної частини визначатимуть атмосферні фронти, на решті території - поле підвищеного тиску; до нас переміститься порція більш прохолодного повітря, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях сніг, мокрий сніг, вдень із дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на Закарпатті та у Карпатах сильні опади; температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-4° тепла.

На решті території без істотних опадів, лише вдень у північних областях невеликий мокрий сніг і дощ; температура вночі 1-7° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла.

У Криму й Приазов'ї вночі та вранці мокрий сніг і дощ, вдень без істотних опадів; температура протягом доби від 3° морозу до 4° тепла, у Криму вдень 3-8° тепла.

Вітер в Україні південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях окремі пориви 15-20 м/с.

На дорогах, окрім південної частини, ожеледиця.

У Києві - вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ.

На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 5 лютого найвища температура була +10,1 в 2002р., найнижча -26 в 1893р.

У середу, 6 лютого, у західних областях вночі помірні (у Закарпатті та в Карпатах сильні), вдень невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу, місцями налипання мокрого снігу; температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла.

На решті території без істотних опадів, лише вночі у північних областях невеликий мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу; температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, у південній частині 4-12°.

На дорогах, окрім крайнього півдня, ожеледиця.

Вітер південний східний, 7-12 м/с, на півдні та сході місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві - вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів.

Вітер південний східний, 7-12 м/с.

Температура вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла. !zn

Читайте також:

Гідрометцентр попереджає про перші паводки

В Одеській області почалася повінь, рятувальники евакуюють людей

Харківський бабак передбачив весну в Україні через шість тижнів

Снігопад паралізував столицю: у Києві на прибирання доріг виїхала вся наявна техніка