У найближчі дні морози в Україні посиляться

26 березня 18:28

27-28 березня в більшості областей (крім північних, у тому числі Києва) знову пройде сніг. Температура опуститься місцями до 16 градусів морозу.

 

У найближчу добу погоду в Україні далі визначатиме холодна повітряна маса. У більшості регіонів, окрім північних, пройде невеликий сніг. У Києві без опадів.

За даними Гідрометцентру, 27 березня на півдні, Закарпатті, Прикарпатті, а вночі і в більшості центральних і східних областей очікується невеликий сніг та мокрий сніг (в Карпатах та Одеській області - помірний).

У південних областях подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, на решті території без опадів.

Температура вночі від 7 до 12 градусів морозу, в Чернігівській і Сумській областях до 16 морозу, вдень від 4 морозу до 1 тепла. У південних областях та на Закарпатті вночі -1... -6, вдень -1... +4 градуси.

У Криму вночі мокрий сніг з дощем, місцями ожеледиця, вдень переважно дощ; температура вночі від 1 морозу до 4 тепла, вдень +2... +7.

У Києві опадів не очікується, температура вночі -7... -9, вдень від нуля до 2 градусів морозу.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер північний східний, південно-східний, 5-10 м/с, на півдні місцями пориви 15-20 м/с.

У четвер, 28 березня синоптики прогнозують у Закарпатті, Прикарпатті невеликий, у південній частині, Донецькій, Луганській областях помірний сніг та мокрий сніг, в Криму з дощем, місцями ожеледиця, на решті території без опадів.

На дорогах України ожеледиця. Вітер північний східний, південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 4 до 9 морозу, у північних областях до -15, вдень від 3 морозу до 3 тепла. В Криму та на Закарпатті вночі близько нуля, вдень +2... +7.

У Києві - без опадів. Вітер північний східний, 5-10 м/с. Температура вночі -9... -11, вдень від нуля до 2 градусів морозу.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, холоди не відступлять до кінця місяця. Потепління очікується з 30 березня, а вже 2-5 квітня температура вночі становитиме від 0 до +5 градусів, вдень від 4 до 9 градусів тепла. !zn

Читайте також:

У мерії попередили, що затори в Києві будуть ще два-три дні

Після рекордного снігопаду Києву загрожує сильна повінь

Азаров передбачив спекотне літо

Попов визнав провину київської влади в транспортному колапсі