У Москві невідомі побили громадянина України залізною трубою

24 сiчня 13:17

Зловмисники пограбували і побили українця після того, як влаштували ДТП.

 

У Москві четверо невідомих побили громадянина України залізною трубою і пограбували його на 200 тис. рублів.

Відомо, що невідомі спровокували ДТП з іномаркою, після чого побили і пограбували громадянина України, який перебував у машині, повідомило "Агентство міських новин "Москва" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Громадянин України з закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток носа і відкритим переломом великогомілкової кістки був доставлений в лікарню.

За повідомленням ЗМІ, в поліцію надійшло повідомлення від громадян про нанесення тілесних ушкоджень на вул.Рябіновій.

Читайте також: В околицях Відня у ДТП з автобусом постраждали 14 громадян України

"Співробітники поліції встановили, що за вказаною адресою четверо невідомих на автомобілі ВАЗ-21099 спровокували ДТП з автомобілем Ford Transit" під керуванням 31-річного жителя Смоленської області. Після цього зловмисники, погрожуючи водієві, металевою трубою побили пасажира іномарки, 29-річного громадянина України, відкрито викрали у нього барсетку, в якій було 200 тис. руб., і зникли на автомобілі ВАЗ-21099", - йдеться в повідомленні.

Обидва постраждалих працювали в компанії, що спеціалізується на торгівлі плодоовочевою продукцією. У викраденій барсетці також була службова документація.

Для розшуку і затримання автомобіля з невідомими вводився план "Перехоплення", в результаті якого на 47 км МКАД була виявлена залишена зловмисниками машина. Розшук злочинців триває.

Раніше повідомлялося про те, що в Санкт-Петербурзі сталася смертельна ДТП: через негоду водій генконсульства України збив пішохода.