У Львові триває масштабна підготовка до сильних снігопадів

21 березня 19:37

У Львові знову очікується дуже сильний сніг. Містян попросили без крайньої необхідності не користуватися особистим транспортом.

 

Влад Львова готує техніку для роботи в умовах сильних снігопадів, які прогнозують уже цієї ночі, повідомив на брифінгу в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Володимир Олійник.

"Всю наявну техніку ми готуємо для роботи увечері і вночі. Насамперед, машини для розкидання піску, які будуть посипати магістральні вулиці, по яких ходить громадський транспорт", - сказав він.

- Сніжний буревій накрив Львів, рух у місті паралізовано

У той же час мер Львова Андрій Садовий у відеозверненні до містян попросив жителів Львова без крайньої необхідності у важких погодних умовах не користуватися особистим транспортом і остерігатися сповзання снігу з дахів будинків у центральній частині міста.

За прогнозами синоптиків, 22 березня у Львові будуть складні метеорологічні умови - сильний мокрий сніг з переходом у сніг, вранці і вдень місцями дуже сильний сніг, вітер - 9-14 метрів за секунду, пориви - 15-22 метри на секунду, хуртовина. Температура - від нуля до 5 морозу. !zn

Читайте також:

На найближчі дні синоптики прогнозують сильний сніг і морози

Снігопад зупинив рух по трасі Київ-Чоп у Рівненській області

В Івано-Франківську через снігопад наполовину скоротили робочий день