У Львові невідомі підпалили офіс Партії регіонів

05 лютого 15:24

У партії стверджують, що подібні інциденти відбувалися у регіоні і в 2012 році, однак винних так і не знайшли.

 

Невідомі підпалили офіс Личаківської районної організації Партії регіонів у Львові, йдеться в заяві Львівської міської організації партії.

"Вночі 5 лютого на вулиці Липова Алея у Львові було здійснено черговий підпал приміщення, що орендується під офіс Личаківської районної організації Партії регіонів у Львові", - сказано в заяві.

У документі зазначено, що за минулий рік підпали траплялися в офісах "регіоналів" у райцентрі Стрий і Львівській міській організації Партії регіонів.

"Але жоден із цих випадків знищення і пошкодження майна Партії регіонів не розслідувано належним чином, не встановлено та не покарано відповідно до закону винних у підпалах", - сказано в заяві.

У той же час у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області повідомили, що з заявою про підпал в офісі на вул.Липова Алея в міліцію звернувся приватний підприємець, а не політична сила.

Зловмисники розбили вікно у приміщенні і кинули запальну суміш. Вогонь у приміщенні загасили співробітники Державної служби охорони, які приїхали за викликом.

Як розповіли в міліції, за цим фактом ведеться розслідування. !zn

Читайте також:

"Вендета по-закарпатськи": В області палять машини чиновників і правоохоронців

У Києві намагалися спалити храм УПЦ МП біля фундаменту Десятинної церкви

У Львівській області невідомі підпалили районний штаб Партії регіонів