У Києві застрелили директора готелю НАНУ "Феофанія"

01 лютого 16:14

Директора готельного комплексу Національної академії наук застрелили вранці у п'ятницю посеред вулиці.

 

Вранці 1 лютого на вулиці Тираспольська у Подільському районі Києва невідомий розстріляв директора готельного комплексу Національної академії наук України "Феофанія".

"Убитий сьогодні у Києві - це директор двоповерхового готельного комплексу НАН України, який знаходиться на території "Феофанії", Фомін Юрій Сергійович", - повідомив "Інтерфакс-Україна" начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник.

Зазначимо, що, очевидно, через назву комплексу виникла плутанина: згідно з даними інтернет-каталогів, готельний комплекс НАНУ під назвою "Феофанія" розташований на вулиці Софії Перовської, неподалік від станції метро "Шулявська".

За словами Фаринника, слідство розглядає у даний час кілька версій вбивства, основна - професійна діяльність.

"Професійна бізнес-діяльність - це зараз основна версія", - сказав Фаринник.

За інформацією столичної міліції, близько 10 ранку у п'ятницю на спецлінію "102" подзвонив невідомий і повідомив, що на вул. Тираспольська, 46, неподалік від дитячої школи мистецтв перехожі почули звук, схожий на вибух. Відразу ж після цього на землю впав чоловік, і через кілька секунд біля нього з'явилася пляма крові.

За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло чоловіка 1967 року народження. Смерть настала в результаті вогнепального поранення в голову. !zn

Читайте також:

Пшонка назвав основну версію звірячого вбивства харківського судді

В Домініканській республіці застрелено співробітника "Укрспецекспорту"

У Генпрокуратурі побоюються, що проти суддів і міліціонерів візьмуть автомати

У Сумах застрелили настоятеля Троїцького собору УПЦ МП