У Києві скоєно замах на відомого бізнесмена Вадима Рабиновича

04 березня 16:36

В автомобіль Рабиновича, який виїжджав з двору свого офісу, було кинуто вибуховий пристрій.

 

У понеділок, 4 березня, у Києві, приблизно о 15:36, в районі метро "Кловська" (вул.Мечникова) здійснено замах на колишнього власника ФК "Арсенал" (Київ), співголову Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу, відомого бізнесмена Вадима Рабиновича.

Як повідомляє видання MIGnews.com.ua, в його автомобіль, який виїжджав з двору офісу, з боку порожнього сусіднього будинку було кинуто вибуховий пристрій. Автомобіль постраждав. Величезної сили вибух пролунав на всій вулиці Мечникова.

Співробітники правоохоронних органів оточили місце вибуху і приступили до опитування свідків. Одна з жінок у присутності правоохоронців і ЗМІ повідомила, що бачила чоловіка середнього зросту, років 30-ти, в бейсболці, що закривала більшу частину обличчя, який після гучного вибуху кинувся тікати в бік будинку на вулиці Первомайського і зник у дворику.

Інші описують силу вибуху - вона була такою потужною, що в будівлях, розташованих по периметру місця події, вилетіло скло, спрацювала сигналізація на стоянках автомобілів. !zn

Читайте також:

Опубліковано відео розстрілу мера Сімеїза Кирила Костенка

Складено рейтинг найбільш криміногенних районів Києва

За вбивство жителя Донецька замість сина Щербаня відсидить інший чоловік