У Києві на виставці представлять більше ста навчальних закладів із 25 країн

28 сiчня 13:49

Представники навчальних закладів будуть проводити особисті зустрічі з відвідувачами виставки, розкажуть про умови вступу та навчання, спеціальності, стипендії, розцінки та кар'єрні перспективи.

 

2 і 3 лютого у столичному готелі Hyatt Regency відбудеться наймасштабніша на сьогодні подія у сфері закордонної освіти - міжнародна виставка "Канікули, школи і коледжі за кордоном". На ній буде представлено понад 130 шкіл, коледжів, університетів, підготовчих та мовних курсів із 25 країн.

Як зазначили організатори, у рамках події паралельно проходитиме кілька заходів для школярів, студентів та їхніх батьків. На виставці буде працювати Консультаційний центр міжнародного освітнього агентства DEC education, де відвідувачі зможуть підібрати для себе навчальний заклад, отримати консультацію за всіма програмами, представленими на виставці, відповісти на питання щодо надходження і організації поїздки.

Представники навчальних закладів будуть проводити особисті зустрічі з відвідувачами виставки, розкажуть про умови вступу та навчання, спеціальності, стипендії, розцінки та кар'єрні перспективи. Також відвідувачі зможуть безкоштовно відвідати майстер-класи та тренінги провідних психологів і тренерів на актуальні для підлітків та студентів теми: "Як підготуватися до іспиту IELTS за 7 тижнів?", "Еврика - особливий характер пам'яті, або як пам'ятати все", "Психологія конфліктів і вирішення конфліктних ситуацій", "Успіхологія", "Як правильне фінансове виховання у дитинстві впливає на ставлення до життя і бізнесу в майбутньому?" "Як допомогти дитині обрати професію?", "Управління часом для молодих людей 14-18 років" тощо.

Кілька представників зарубіжних навчальних закладів додатково проведуть тематичні семінари та відкриті уроки, присвячені практичним аспектам навчання в іншій країні: від відмінностей у навчальному процесі до хитрощів вступу у провідні університети світу. Деякі учасники будуть презентувати стипендії та реєструвати претендентів серед відвідувачів виставки. Організатор виставки - міжнародне освітнє агентство DEC education - офіційно представляє учасників виставки в Україні і надає послуги з оформлення надходження у ці та інші навчальні заклади. Окремо представники агентства відзначили, що вхід на виставку безкоштовний, за попередньою реєстрацією. !zn