У "ДНР" перестали виплачувати пенсії та допомогу інвалідам – ІС

18 квiтня 12:55

Після скорочення фінансування Росією на тимчасово окупованих територіях виникли проблеми з соціальними виплатами.

 

На тимчасово окупованих терористичною організаціэю "ДНР" територіях Донецької області відзначається гостра нестача грошових коштів, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Зі скороченням фінансування "ДНР" з боку Росії, за останні два місяці спостерігаються затримки низки соціальних виплат. Зокрема, допомоги сім'ям з дітьми, пенсійних виплат, виплат допомоги у зв'язку з інвалідністю (виплати отримала лише частина людей з інвалідністю)", - зазначає Дмитро Тимчук.

Найбільш гостро ситуація з виплатами пенсій постала в окупованій терористами Макіївці.

Нагадаємо, раніше бойовикам частин і підрозділів "1-го АК ДНР" командування російсько-окупаційних військ затримало виплату "зарплати". Серед терористів ходили чутки про те, що кошти пішли на виплату зарплат працівникам "націоналізованих" підприємств ОРДЛО.

Раніше Комісія російського окупаційного командування з'єднань і частин Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ в Донбасі виявила факти привласнення командирами бойовиків зарплати і предметів матеріального постачання убитих терористів.